Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursundaki 51 hafızlık öğrencisine Süleymanpaşa Müftülüğünce tefsir hediye edildi.

Sivas Müftülüğü

Sivas’ta yaşayan Sümeyye Rana  ve Mustafa Kerem Kaptan kardeşler hafız olarak ailelerine çifte mutluluk yaşattı.

Mardin Müftülüğü

Mardin Artuklu İlçe Müftülüğüne bağlı Abdülkadir Menci Duyan Kız Kur'an Kursu öğrencisi Asya Mustafa El Emin, 6 ay gibi kısa...

Bitlis Müftülüğü

Bitlis Fatih Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarını Filistinli kardeşleri için Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Sivas Müftülüğü

Sivas İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında ve Zeki Hayran Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulunda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere belgeleri takdim...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Taşçıoğlu Kur’an Kursu yönetici ve öğreticileri düzenledikleri yardım kampanyasıyla Gazze'ye destek oldu.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarından mezun olan hafızlar, belgelerini İl Müftüsü Mehmet Şahin'in elinden aldı.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, düzenlenen iftar programında hafızlarla bir araya geldi.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü, düzenlediği iftar programıyla yetim aileler, hafızlık Kur’an kursu öğrencileri ve  üniversiteli gençleri buluşturdu.

Ramazan

Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Suluova Şehzadeler Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan öğrencilerle iftar sevincini paylaştı.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü İmran Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğrencisi Ruveyda Abdüllatif, 5 buçuk ay gibi kısa bir sürede Kur’an-ı Kerim’i...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından vatandaşlara yönelik "Hafızlık Yarışması" yapıldı.