Hatay Haberleri

hatay haberleri ve güncel hatay gelişmeleri, hatay ile ilgili tüm video, hatay fotoğrafları ve hatay haberleri Diyanet Haber sitemizde


6 Şubat tarihinde yaşanan deprem öncesi Hatay’da nişanlanan çift, Ağrı Hamur İlçe Müftülüğünün desteğiyle dünya evine girdi.

GÜNDEM

Hatay'ın Antakya ilçesinin Topboğazı mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 12 kişi öldü, 31 kişi yaralandı.

DEPREM

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, saat 11.36'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DEPREM

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın en çok etkili olduğu Hatay'da düzenledikleri etkinliklerle çocukları mutlu etmeye çalışıyor.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Hatay ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

DEPREM

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkımın en çok etkili olduğu Hatay'da, çocukların yaşadıkları zor günlerden düzenlenen ramazan etkinlikleriyle...

KÜLTÜR - SANAT

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı.

İzmir Müftülüğü

İzmir İl Müftülüğü, deprem bölgesinde çocuklar ve ailelere yönelik maddi ve manevi yardımlarını sürdürüyor.

Hatay Müftülüğü

Hatay'da kanaat önderleriyle iftarda bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bu yaraları bu milletin evlatları saracak, başkası sarmayacak."...

Hatay Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvu Musikisi Korosu tarafından Hatay'da Enderun usulü teravih ve iftar programları düzenlendi.