Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri Diyanet Haber sitemizde


Filistin

Mescid-i Aksa İmamı İkrime Sabri, İsrail güçlerinin, işgal altındaki Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa'ya cuma namazı kılmak için gelenlere saldırısını, "Aksa'yı...

Filistin

İşgal altındaki Nablus kentinde işgal güçlerinin ateşi sonucunda Filistinli genç hayatını kaybetti.

DÜNYA

İşgalci İsrail, Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri'ye "yurt dışı gezilerinin İsrail'in güvenliği için tehdit oluşturduğu" iddiasıyla 6 aylık...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin şehrinde düzenlediği baskını şiddetle kınadı

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, "İsrail'in Cenin şehrinde gerçekleştirdikleri baskında aralarında çocukların da bulunduğu 4 Filistinlinin hayatını kaybetmesini şiddetle kınıyoruz." açıklamasında bulundu.

Filistin

İşgalci İsrail güçleri, Ramallah'a baskın gerçekleştirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir’in Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskına sert tepki gösterdi.

Filistin

İşgalci İsrail'in Nablus'un doğusundaki Balata Mülteci Kampı'na düzenlediği baskında 3 Filistinlinin öldüğü, 1'i ağır 3'ünün yaralandığı belirtildi.

Filistin

İşgalci İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile düzenlediği saldırıda 3 kişi yaşamını yitirdi.

Filistin

İşgalci İsrail, işgal altındaki Batı Şeria ile Doğu Kudüs'te aralarında 12 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 19 Filistinliyi gözaltına aldı.

Filistin

İşgalci İsrail'in saldırı başlattığı abluka altındaki Gazze Şeridi'nde taraflar arasında ateşkesin sağlandığı, sabah saatlerinde bölgede sükunetin hakim olduğu bildirildi.

Filistin

İşgalci İsrail hapishanesinde 87 gündür açlık grevini sürdüren Filistinli tutuklu Hıdır Adnan hayatını kaybetti.