Kayseri Haberleri

kayseri haberleri ve güncel kayseri gelişmeleri, kayseri ile ilgili tüm video, kayseri fotoğrafları ve kayseri haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri il ve ilçe müftülükleri tarafından 2024 yılı yaz Kur’an kurslarında görev alacak din görevlilerine yönelik eğitim seminerleri düzenleniyor.

Kayseri İl Müftülüğü İl İzcilik Sorumlusu Furkan Kayar ve  izci lideri din görevlileri, İl Müftü Vekili Cabir Çelik’i ziyaret etti.

Kayseri Yahyalı İlçe Müftülüğüne bağlı Ayşe Koyuncu 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda "Yıl Sonu Programı" yapıldı.

Kayseri'de TDV Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu'nu tanıtan Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt, "Yeryüzünde ve ülkemizde insanlığın her an...

Kayseri İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi iş birliğinde "TDV Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve...

Kayseri Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü Filistinli mazlumlara destek vermek amacıyla "Zulme Karşı Sessiz Kalma" etkinliği düzenledi.

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü koordinesinde Belsin Hoca Yusuf Erdem Ortaokulu öğrencileri Kartal Şehitliğini ziyaret etti.

GÜNDEM

Kayseri'de 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Kayseri Valiliği'nin Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında Develi Müftülüğü ERVA Spor Okulu açıldı.

Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi 20. dönem Yüksek İhtisas ve 3. Dönem misafir kursiyerleri mezun etti.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından ihtiyaç sahipleri yararına "Hayır Çarşısı" düzenlendi.

Kayseri Müftülüğünün desteklediği Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan OSB ERVA Spor Okulu açıldı.