Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adıyaman Kahta Müftülüğü organizesinde Gazze yararına açılan özel sanat sergisi, sanatseverlerle buluştu.

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Müftülüğü tarafından kırsal mahallelere yönelik "Kırsal Kesimdeki Kadınlara İrşat Faaliyeti" projesi başlatıldı.

Edirne İl Müftülüğü öncülüğünde şehirdeki Sivil Toplum Kuruluşları (STK) bir araya geldi.

Van Özalp'ta gençlerle buluşan Diyanet İşleri Başkanı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, "Kötülük, fenalık ne kadar yaygın olsa da temiz...

Düzce İl Müftülüğü tarafından personele yönelik "Değerleriyle Güçlü Ailem" konulu konferans düzenlendi.

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Yüz Yüze Vaaz" projesi kapsamında hizmet içi eğitim kursu düzenlendi.

Almanya vatandaşı Jörg Stafen, Denizli Çivril Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Adana İl Müftülüğü tarafından ilk kez "Aşere Takrib İcazet Merasimi" gerçekleştirildi. Merasimde 20 din görevlisi icazet aldı.

Manisa'da "2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları"nda konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt, "Gazze’deki insanların umudu biziz....

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan "Umre Ödüllü Bilgi Yarışması"nı tanıttı.

Aksaray Sarıyahşi Fatih Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla Sarıyahşi Çarşı Camii'nde çocuk cami buluşması gerçekleştirildi.

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kayseri Valiliği ERVA (Erdemlerimizle Varız) projesi kapsamında İl Müftülüğünce açılan ERVA Spor Okullarını ziyaret etti.