Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Iğdır İl Müftülüğünce personellerine yönelik hizmet içi eğitim programları çerçevesinde, "Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Kastamonu İhsangazi İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Diyanet Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Eskişehir İl Müftülüğünce düzenlenen Türk İşaret Dili 1. Seviye Kursu'nda 12 kursiyer belge aldı.

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında bilgi vererek vakfın bu hizmeti hassasiyetle yürüttüğünü...

İstanbul Sultanbeyli İlçe Müftülüğü "Baba Okulu" projesi kapsamında doğa yürüyüşü programı düzenledi.

Denizli İl Müftülüğünce 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik "Drama Eğitimi Semineri" gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen eğitimlerle hacı adayları bilgilendiriliyor.

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım  Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında Ankara’ya gezi etkinliği düzenlendi.

Edirne Süloğlu İlçe Müftülüğünde ilk resmi nikah işlemi gerçekleştirildi.

Kütahya Gediz ilçesine bağlı belde ve köylerde mevsimin kurak geçmesi münasebetiyle "Yağmur Duası" programları düzenlendi.

Kahramanmaraş'ta ÇEDES projesi kapsamında Şehit Ahmet Gülbahar ve Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencileri İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Adana'da "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu"nu tanıtan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, "Biz, insanlığın umudu olan bir...