Müslüman Haberleri

müslüman haberleri ve güncel müslüman gelişmeleri, müslüman ile ilgili tüm video, müslüman fotoğrafları ve müslüman haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bir Ayet

İman mücadelesinde gevşek davranmamalı, üzerimize düşeni eksiksiz yapmalıyız.

Bir Hadis: Allah'ın benimle gönderdiği hidayet ve ilim, (farklı yapılardaki) topraklara düşen bol yağmura benzer… (Buhârî, İlim, 20)

İHTİDA HABERLERİ

İngiliz vatandaşı Robert Mann, Diyarbakır İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

DÜNYA

Japonya'da Müslümanlar, ramazanın coşku ve bereketini "Bir İftar da Senden Olsun" kampanyasıyla Tokyo Camii'nde verilen iftarlarda yaşadı.

Dini kavramlar

Fidye ne anlama gelmektedir? Fidye kaç çeşittir? Kur'an-ı Kerim'de fidye kelimesi geçer mi? Oruç nasıl ödenmelidir?

DÜNYA

Dünya'da Kadir Gecesi dolayısıyla Müslümanlar camileri doldurdu.

DİYANET HABER

Bulgaristan Cumhuriyeti Müslümanlar Diyaneti Başmüftülüğünce depremlerin merkez üstü Kahramanmaraş'ta 1400 kişilik iftar verildi.

İHTİDA HABERLERİ

Meksika vatandaşı Valeria Chavez, Ümraniye İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

İHTİDA HABERLERİ

Alman vatandaşı Franziska Stefanie, Sakarya Erenler İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

İHTİDA HABERLERİ

Almanya vatandaşı Caney Brittige, Elazığ Kovancılar İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

İHTİDA HABERLERİ

Fildişi Sahili vatandaşı üniversite öğrencisi Oi Kouakou Max Kouakou, Kütahya İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

İHTİDA HABERLERİ

Avusturyalı Monuel Titton, Türk arkadaşının davetiyle geldiği Edirne'nin İpsala ilçesinde Müslüman oldu.