Ölüm Haberleri

ölüm haberleri ve güncel ölüm gelişmeleri, ölüm ile ilgili tüm video, ölüm fotoğrafları ve ölüm haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

DÜNYA

Pakistan'da yaklaşık 6 haftadır etkili olan muson yağmurları ve seller nedeniyle 154 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

DÜNYA

Yunanistan'da Batı Nil virüsü nedeniyle bu yıl ölenlerin sayısının 8'e yükseldiği bildirildi.

DÜNYA

Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesinde araca yerleştirilen bomba düzeneğinin patlaması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

DÜNYA

Çin'in güneyinde şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymaları, son 2 ayda 150'den fazla kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu.

GÜNDEM

Kütahya'nın Emet ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu kendi düğünlerinden dönen çift hayatını kaybetti.

DÜNYA

İngiltere'de Anglikan Kilisesi Lideri Justin Welby ve Londra Belediye Başkanı Sadık Khan, 29 Temmuz'da Southport'taki bir dans okulunda 3 çocuğun...

DÜNYA

Nijerya'da kolera salgını nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 156'ya çıktığı bildirildi.

DÜNYA

Pakistan'ın kuzeybatısı ve güneydoğusunda şiddetli yağışların yol açtığı afet nedeniyle 25 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısının 148'e çıktığı bildirildi.

DÜNYA

Pakistan'ın kuzeybatısında etkili olan muson yağmurlarının neden olduğu ani sellerde 14 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymalarında ilk belirlemelere göre 24 kişi hayatını kaybetti.