Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bi'r-i maune olayı nedir? Bi'r-i maune olayında kaç sahabi şehit olmuştur? Bi'r-i maune olayının sonuçları nelerdir?

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında mevlit programı düzenlendi.

GÜNDEM

Erzurum'un Çat ilçesine bağlı Yavi Mahallesi'nde 30 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 5'i çocuk 33 sivil mezarı başında dualarla anıldı.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: “Kim içtenlikle Allah’tan şehit olmayı dilerse yatağında bile ölse Allah onu şehitlerin makamlarına ulaştırır.”(Müslim, İmâre, 157

GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş'in cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz atışı sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya'nın...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şehit Mehmetçiklerimiz ve Filistin’de katledilen masumlar için sabah namazında tüm camilerde dua edileceğini...

GÜNDEM

İstanbul'da, ihbar üzerine bir adrese giden ekipte yer alan polis memuru, daire kapısının arkasından silahla ateş edilmesi sonucu yaşamını yitirdi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ege Süleyman Görece'nin şehit olduğunu bildirdi.

GÜNDEM

Ankara'da bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın cenazesi, Kayseri'de toprağa verildi.

DÜNYA

Azerbaycan Bakü Din Hizmetleri Müşavirliği tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" etkinliği gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Vatani görevini yaparken 1940'ta Ağrı Dağı tırmanışında şehit olan Memet Tavşan'ın mezarı, Genelkurmay Başkanlığı arşivleri incelenip yeniden onarılarak ziyarete açıldı.