Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş’ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu...

GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın cenazesi, memleketi Şanlıurfa'da törenle toprağa verildi.

GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz'ün naaşı, memleketi Erzincan'da toprağa verildi.

Giresun’un Espiye ilçesinde Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal için mevlit okutuldu.

GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış'ın cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Hakkarili Uzman Çavuş Nedim Korkmaz dualarla anıldı.

GÜNDEM

Ankara'da görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit düşen polis memuru Musa Erdem, memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde toprağa verildi.

Hakkari Durankaya Beldesinde yapımı tamamlanan camiye 2010 yılında sabah namazına giderken şehit edilen din görevlisi Aziz Tan'ın adı verildi.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca kamu kurum ve kuruluşlarına 491 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak.

GÜNDEM

İstanbul'da şehit olan polis memuru Lütfü Baykar, memleketi Bitlis'te ebediyete uğurlandı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek'in şehit olduğunu bildirdi.

Van Başkale'de şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde toprağa verildi.