Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü tarafından kadınlara yönelik "Şehitlere Vefa Programı" düzenlendi.

Filistin

Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) öncülüğünde, Milli İrade Platformu tarafından 308 STK'nin katılımıyla düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü...

Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğü tarafından başta Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen 12 asker için 12 Hatm-i Şerif okundu.

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 asker memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için Hakkari'de tören düzenlendi.

Kütahya İl Müftülüğü tarafından "Şehitlerimiz Filistin ve Biz" konulu konferans düzenlendi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Giresun İl Müftülüğü’nce düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması"nda şehadete ulaşan tüm Mehmetçikler için dua edildi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için sabah namazında dua edildi.

GÜNDEM

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 kahraman asker memleketlerinde törenle son yolculuklarına...

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fransa'da sabah namazı sonrası şehit Mehmetçikler için dua etti.

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için...