Seminer Haberleri

seminer haberleri ve güncel seminer gelişmeleri, seminer ile ilgili tüm video, seminer fotoğrafları ve seminer haberleri Diyanet Haber sitemizde


Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "2024 Yılı Yaz Kur'an Kursu Eğitim Semineri" gerçekleştirildi.

Kayseri il ve ilçe müftülükleri tarafından 2024 yılı yaz Kur’an kurslarında görev alacak din görevlilerine yönelik eğitim seminerleri düzenleniyor.

Kırıkkale Müftülüğünce yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri gerçekleştirildi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğiyle düzenlenen bağımlılıkla mücadele seminerleri devam ediyor.

Karaman İl Müftülüğü tarafından din görevlileri ve ailelerine yönelik "Mum Dibini Işıtır" projesi kapsamında "Aile Okulu Seminerleri" düzenleniyor.

Muğla Müftülüğünce çocuk istismarına dikkat çekmek amacıyla seminer düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü tarafından "Yaşlılık Psikolojisi ve Yaşlılarla İletişim" konulu seminer düzenlendi.

Giresun Espiye ilçesinde Kur'an kursu öğrencilerine ve ailelerine yönelik "Temiz ve Helal Gıda ile İsrafı Önleme" konulu seminer düzenlendi.

Iğdır İl Müftülüğünce personellerine yönelik hizmet içi eğitim programları çerçevesinde, "Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen eğitimlerle hacı adayları bilgilendiriliyor.

Şanlıurfa Açık Cezaevinde bulunan hükümlü ve tutuklulara "Bağımlılık Semineri" verildi.

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar Eğitim Semineri" yapıldı.