Sınav Haberleri

sınav haberleri ve güncel sınav gelişmeleri, sınav ile ilgili tüm video, sınav fotoğrafları ve sınav haberleri Diyanet Haber sitemizde


DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılı Görevde Yükselme Sınavı (Şube Müdürü) başvuruları uzatıldı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Yurt Dışı Uzun Süreli Din Görevlisi Mesleki Yeterlilik Sınavı Yer ve Tarihleri" duyurusu yayınlandı.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Yüksek İhtisas Sözlü Sınavı" sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel (Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi) Alımı Sınavı (Taşra) sonuçları açıklandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Görevde Yükselme (Şube Müdürü) Sınavı" duyurusu yayınlandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilecek olan ​​​2023 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel (Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi) Alımı Sınavı yer ve...

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Yurt Dışı Uzun Süreli Din Görevlisi Sınav Duyurusu" yayınlandı. Başvurular bugün başladı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2023 Yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) internet sitesinde erişime açıldı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü üniversite sınavlarına giren öğrencilere ikramlarda bulunarak ücretsiz emanet alımı hizmeti sundu.

EĞİTİM

2023-YKS, 17 ve 18 Haziran'da KKTC Lefkoşa dahil toplam 228 sınav merkezinde uygulanacak.

DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığınca gerçekleştirilen "2023 Yılı İhtisas Kursu Kursiyer Seçimi Yazılı Sınavı" sonuçları açıklandı.