Sınav Haberleri

sınav haberleri ve güncel sınav gelişmeleri, sınav ile ilgili tüm video, sınav fotoğrafları ve sınav haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü ev sahipliğinde "II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı" gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü, üniversite sınavlarına giren öğrencilere ikramlarda bulunarak ücretsiz emanet alımı hizmeti sundu.

Şanlıurfa Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı’nın yapıldığı illerden biri de Şanlıurfa oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrenciler için "Dua Programı" düzenlendi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başladı.

EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav öncesinde artan sınav stresiyle başa çıkabilmenin en iyi yolunun olumsuz düşüncelerden kurtulmak olduğunu belirten...

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav, yarın düzenlenecek.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 Yılı Şoför Alım Sınavı (sözlü) sonuçlarını açıkladı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2024 Yılı Eğitim Görevlisi Alım Sınavı" duyurusu yapıldı.

Adıyaman'da hafızlık kursunda okuyan öğrenciler için Diyanet işleri başkanlığı tarafından "Dini Bilgiler ve Tecvit Sınavı" yapıldı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın giriş belgelerini yayımladı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı İl Müftü Yardımcısı (Kadın) Sınavı (Sözlü) ve Yerleştirme Sonuç Duyurusu" yapıldı.