Toplantı Haberleri

toplantı haberleri ve güncel toplantı gelişmeleri, toplantı ile ilgili tüm video, toplantı fotoğrafları ve toplantı haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Kayseri İl Müftülüğü ev sahipliğinde "TDV Kadın Kolları İç Anadolu Bölgesi İstişare Toplantısı" yapıldı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), yılın ikinci "Eyalet ve Bölge Birlikleri İstişare Toplantısı"nı (EBİT) gerçekleştirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında Medine'de "Kafile Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde il müftülüklerince vekaletle kurban tanıtım toplantıları düzenleniyor.

Giresun İl Müftülüğünün ev sahipliğinde TDV 2024 Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı yapıldı.

Kırıkkale İl Müftülüğü, "Türkiye Diyanet Vakfı 2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Toplantısı" düzenledi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ev sahipliğinde "Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı" düzenlendi.

Manisa İl Müftülüğü ile TDV Manisa Şubesi ev sahipliğinde "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı"...

Batman Müftülüğü

Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, göreve başlamasının ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Valiliği ve İl Müftülüğü iş birliğinde hayata geçirilen ERVA (Erdemlerimizle Varız) projesi istişare edildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Müslümanlar, bir bedenin azaları gibi birbirine duyarlı, bir binanın tuğlaları gibi birbirine destekçi...