Umre Haberleri

umre haberleri ve güncel umre gelişmeleri, umre ile ilgili tüm video, umre fotoğrafları ve umre haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tawfig B.Fawzan Alrabiah ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr.Ali Erbaş Ortak Basın Toplantısı düzenliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının "Sosyal Sorumluluk" projesi kapsamında umreye giden Adıyamanlı gençler yurda dönüş yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Adana'dan umreye gönderilecek öğrenciler, dualarla uğurlandı.

DEPREM

Diyanet İşleri Başkanlığı, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ildeki 752 üniversite öğrencisini "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında...

Adıyaman İl Müftülüğünce umreye gidecek öğrencilere yönelik seminer düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğü tarafından umre için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşları bilgilendirmek amacıyla "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" başladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2023-2024 Umre Dönemi’nin 15 Ağustos itibariyle başlayacağını duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Gençliğe Değer" projesi kapsamında üniversite öğrencilerinin umreye gönderildiğini söyledi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hac ve umre hizmetlerine dair paylaşımda bulunarak "Rahmanın misafirlerine hizmet etmenin heyecanını taşıyoruz."...

DİYANET HABER

Hac ve Umre Seyahatleriyle İlgili İşlerin Diyanet İşleri Başkanlığınca Yürütülmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tunceli İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalara katılan öğrenciler, umre ile ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kutsal topraklara gönderilen üniversite öğrencileri, yurda dönmeye başladı.