Umre Haberleri

umre haberleri ve güncel umre gelişmeleri, umre ile ilgili tüm video, umre fotoğrafları ve umre haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Aydın’dan yola çıkan kafile, düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Adıyaman'dan yola çıkan kafile, düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Adana’dan yola çıkan umreciler dualarla uğurlandı.

Adana İl Müftülüğü tarafından umreye gidecek olan vatandaşlar için "Umre Hazırlık Kursu" düzenlendi.

Isparta'dan kutsal topraklara gidecek olan 215 kişilik umre kafilesi dualarla uğurlandı.

Ramazan ayını kutsal topraklarda geçirmek isteyen vatandaşlara yönelik Ramazan ayı umre programında detaylar belli oldu.

Hatay'dan umreye gidecek olan vatandaşlar, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Düzce İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Artvin’den kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik umre hazırlık semineri düzenlendi.

Kahramanmaraşlı umrecilerle eğitim seminerinde bir araya gelen İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, "Umre tamirat demektir, herkesin kendisine muhtaç olduğunun kapısına gidiyorsunuz."...

DİYANET HABER

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rebia, Ankara ile Riyad arasında gelişen iş birliği sayesinde Türkiye'den gelen umreci sayısının...

ALİ ERBAŞ

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ortak Basın Toplantısı düzenlendi.