Umre Haberleri

umre haberleri ve güncel umre gelişmeleri, umre ile ilgili tüm video, umre fotoğrafları ve umre haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Sakarya’dan yola çıkan umreciler dualarla uğurlandı.

Muğla Müftülüğü

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şubesi tarafından kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için seminer düzenlendi.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Lüleburgaz’da umrecileri kutsal topraklara uğurlayan İl Müftüsü Yusuf Eviş, "İbadette kararlı olarak milletimiz ve Filistin için dua edelim." dedi.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, “Bir Müslüman için Peygamber sevgisi, imanın...

Kayseri İl Müftülüğü tarafından umre için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşları bilgilendirmek amacıyla düzenlenen "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" devam...

Kastamonu’da Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile umreye gidecek 174 umreci düzenlenen törenle kutsal beldelere uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının "Sosyal Sorumluluk" projesi kapsamında umreye giden Kahramanmaraşlı gençler yurda dönüş yaptı.

Gümüşhane'den Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umreye giden vatandaşlar, dualarla uğurlandı.

Düzce Müftülüğü

Düzce İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Çorum’un Sungurlu İlçesinde yaşayan Ramazan Bayık, umre için biriktirdiği 40 bin lirasını, Afrika’da açlık ve susuzlukla savaşan insanlara bağışladı.

Çorum Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile 15 günlük servisli umre turuna kayıt yaptıran Çorumlu umre yolcuları için uğurlama programı düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.