Umre Haberleri

umre haberleri ve güncel umre gelişmeleri, umre ile ilgili tüm video, umre fotoğrafları ve umre haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HAC-UMRE

Umre ibadeti için kutsal toprakları ziyaret edenlerin zorlu bir yolculuğun sonunda ulaştıkları Nur Dağı'nda bulunan Hira Mağarası, dünyanın her yerinden...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Düzce’den yola çıkan 98 kişilik umreci kafilesi dualarla uğurlandı.

Balkanlar

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Yunus Emre Cami Vakfı işbirliğiyle düzenlenen siyer yarışmasında başarılı olan Balkan ülkelerinden 40 genç umreye gönderildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adana İl Müftülüğü tarafından umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek vatandaşlar hazırlık kurslarıyla bilgilendiriliyor.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı lise ve üniversite öğrencilerine yönelik bilgi yarışması düzenleyecek. Başvurular, 1 Mart 2024 tarihinde sona erecek.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kütahya Gediz'de umre ibadetini yerine getirecek 35 vatandaş için uğurlama merasimi düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Amasya Suluova'da hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, hayırseverlerin desteğiyle umreye gönderildi.

Edirneli bedensel engelli milli yüzücü Özge Üstün ve annesi, İl Müftülüğü tarafından umreye gönderilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik müftülüklerce seminerler düzenleniyor.

Çankırı İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için eğitim semineri düzenlendi.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için eğitim semineri düzenlendi.

Giresun Espiye'den kutsal topraklara giden 15 kişilik umre kafilesi, umre vazifesini tamamlayarak memleketine dönüş yaptı.