Bahçelievler İlçe Müftülüğünce, her ay bir mahallede düzenli olarak yaşlı ve hastalar ile gazilere yönelik ziyaret programı gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Bahçelievler İlçe Müftüsü Mustafa Kayış ve beraberindekiler tarihinde Soğanlı Mahallesinde ikamet eden hasta ve yaşlıları evinde ziyaret etti. Hastaların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi alan Müftü Kayış, hastaların sağlığı için dua etti.

Müftü Kayış, hasta ziyaretinin İslam dininde ve kültüründe önemli bir yeri bulunduğunu belirterek, "Hastalarımıza moral vermeyi, dua etmeyi, yanlarında olduğumuzu ve yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Müftü Kayış'a ziyaretleri sırasında, Şube müdürü Kenan Tokgöz, Din Hizmetleri Uzmanları ve cami görevlileri eşlik etti.

Bahçelievler-5

Öte yandan Müftü Kayış, Din Hizmetleri Uzmanı Recep Gül ve Engelli Koordinatörü Halil İbrahim Pastacı ile birlikte her ay düzenli olarak gerçekleştirilen gazi ziyaretleri kapsamında Gazi Ertuğrul Kılıç’ı evinde ziyaret etti.

Müftü Kayış, ziyarette “Vatan tüm gazilerimize minnettar. Gazi bir kardeşimizin bizimle mesai arkadaşı olmasından dolayı gurur duymaktayız." diye konuştu.

Gazi Kılıç ve ailesi, ziyaret sebebiyle Müftü Kayış’a ve beraberindekilere teşekkür ederek, vatan için gazi olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Bahçelievler Esnaf Ziyareti

Bahçelievler İlçe Müftülüğü ayrıca her ay bir mahallede esnaf ziyaretleri yapmaya devam ediyor.

Müftü Kayış, beraberindeki heyetle, Bahçelievler Soğanlı Mahallesi esnaflarını iş yerlerinde ziyaret etti.

Esnafa bereketli ve hayırlı kazançlar dileyen Müftü Kayış, "Her ay bir mahallede cami görevlilerimiz rehberliğinde esnaf ziyaretleri yapmaya gayret gösteriyoruz. Ziyaretlerimiz toplumun tüm kesimleri için devam edecek. Halkımızın isteklerini, problemlerini dinleyerek yanlarında olacağız. Bu vesileyle ziyaret ettiğimiz esnafımıza helalinden, bereketli bol kazançlar diliyorum." dedi.

Ziyaretlerde esnafa Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Ailemin Sohbet Günlüğü” adlı kitap hediye edilirken, esnaflar ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.