1 ay önce Denizli Müftülüğü

Denizli Bozkurt İlçe Müftülüğü koordinesinde yapılacak olan Hz. Ali 4-6 Kur'an Kursu için temel atma töreni düzenlendi.

1 ay önce DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 1 Mart - 31 Mart tarihleri arasında personelden alınan atama ve nakil talepleri değerlendirildi.

1 ay önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kağıthane’de yapımı tamamlanan Hamidiye Hacı Kenan Camii dualarla ibadete açıldı.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Dünyanın en uzak yerlerinden Avustralya Melbourne'den Türk hacı adayları dualarla mübarek beldelere uğurlandı.

1 ay önce DİYANET HABER

"Bilgi ve Kutsal", "Bir Kutsal Bilim İhtiyacı", "Tabiat Düzeni ve Din" kitaplarını kaleme alan Prof. Seyyid Hüseyin Nasr, "Bugün İslam dünyası, Batı'yı Batı'dan daha fazla taklit ediyor." dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Erzurumlu 62 yaşındaki bisiklet tutkunu İlhami Yıldırım, sağlıklı bir yaşam için günde yaklaşık 20 kilometre pedal çeviriyor.

1 ay önce EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, fındık, kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm ve ayva ürünlerinde dünya ihracatında birinci sırada yer aldığını açıkladı.

1 ay önce GÜNDEM

Van'da geçen yıl köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden Emir Mete Durna'nın amcası, sahipsiz köpeklerle ilgili gerekli önlemlerin alınmasını istiyor.

1 ay önce DİYANET HABER

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz, kurbanlık hayvan alacak vatandaşların Bakanlığın Tarım Cebimde uygulamasını kullanmasını önererek, "Vatandaşlar, Tarım Cebimde uygulamasıyla 'hayvan dişi mi erkek mi, aşıları yapıldı mı, küpesi var mı ve kaç yaşında' gibi soruların yanıtlarına ulaşabilir." dedi.

1 ay önce DİYANET HABER

Anadolu Selçuklu vezirlerinden Sahib Ata Fahreddin Ali tarafından vakıf eseri olarak yaptırılan Sahib Ata Külliyesi'nin, taç kapısı, camisi ve medresesinin onarımı için Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce çalışmalara başlandı.