1 ay önce GÜNDEM

Prof. Dr. Tağıl, deniz yüzeyinin yüksek sıcaklığı ve artan nem nedeniyle aşırı hava olaylarının görülme sıklığının arttığını belirterek, 2024 yazında da sıcak hava dalgaları ile yağışlı koşulların bir arada yaşanmasını beklediklerini bildirdi.

1 ay önce #KEŞFET

Hicr ne demektir? “Hicr-i İsmâil” nedir? Kabe'nin etrafındaki “hatîm” ne anlama gelmektedir? Kâbe’ye girmek istersen burada namaz kıl

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Mekke'de açıklamalarda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 84 bin 942 vatandaşın hac yapacağını ve 7 hacı adayının da vefat ettiğini bildirdi.

1 ay önce #KEŞFET

Zilhicce ayında ve Arefe gününde oruç tutmanın fazileti nedir? Zilhicce orucu kaç gün tutulmalıdır?

1 ay önce Muş Müftülüğü

Muş İl Müftülüğü tarafından Muş Alparslan Üniversitesi bünyesinde oluşturulan "Geçerken Edebiyat Topluluğu" öğrencileri, "Şairlerin Gazzesi" adlı şiir dinletisi etkinliği düzenledi.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) hazırlıklarının tamamlandığını bildirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Sürekli basın kartı alabilmek için yapılan süre hesabında, serbest basın kartı taşınan dönemlere ait toplam sürenin en fazla 24 ayı dikkate alınacak. AA ve TRT'de haber alanında çalışmayanlara basın kartı verilmeyecek

1 ay önce Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü Boğazlıyan Şeyh-ül Kurra Ahmet Şükrü Efendi Yatılı Hafızlık Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için ilk kez "Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi.

1 ay önce Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "2024 Yılı Yaz Kur'an Kursu Eğitim Semineri" gerçekleştirildi.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Çalışma Ajansına (UNRWA) ait bir okula düzenlediği saldırı sonucu şehit olanların sayısı 39'a çıktı.