1 ay önce GÜNDEM

Bitlis'te otobüs ile tırın çarpışması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4'ü ağır 30 kişi yaralandı.

1 ay önce Bir Ayet

Peygamberlerin uyardığı insanlardan samimiyetle inanıp inancını yaşayanlar kurtulacak, diğerlerinin sonu ise kötü olacaktır.

1 ay önce TDV

Gaziantep'te üniversite öğrencileri, Filistin'de kurban kesilmesi için topladıkları 37 bin lirayı Gaziantep İl Müftülüğüne teslim etti.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Eğer yeryüzündeki ağaçlar kalem, deniz de mürekkep olsa, arkasından yedi deniz daha ona katılsa, Allah’ın sözleri (yazmakla) yine de tükenmez…" (Lokmân, 31/27)

1 ay önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat'a sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda şehit sayısı 210'a yükseldi.

1 ay önce GÜNDEM

Bakan Hakan Fidan, "Ukrayna'da işgale karşı çıkanlar, Filistin'de ise işgale direnmeyi suç sayıyor. Gazze, uluslararası sistemin aczini ve yetersizliğini de tüm çıplaklığıyla göstermiştir" dedi.

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2024 haccına hazırlanan en iyi organizasyon ödülünün Türkiye'ye verildiğini bildirdi.

1 ay önce DİYANET HABER

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan yaklaşık 3500 yıllık kesintisiz yerleşimin devam ettiği Stratonikeia Antik Kenti'ndeki, Menteşe Beyliği dönemine ait Şaban Ağa Camii, birçok tamirat geçirmesine rağmen özgünlüğünü kaybetmedi.

1 ay önce KÜLTÜR - SANAT

Prof. Dr. Sadettin Ökten, bu çağın insanının zihnen ve ruhen aç ve susuz bırakıldığını, yanlızlığa mecbur edildiğini savunarak, modern dünyada bireylerin işe yaramadıkları zaman hayatın dışına itildiklerini ifade etti.

1 ay önce EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişememe riski olan adaylara polis ekipleri yardımcı oldu.