1 ay önce GÜNDEM

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bu akşam saat 21.00’de TVNET’in canlı yayın konuğu olacak.

1 ay önce DİYANET HABER

İstanbul başta olmak üzere geniş bir coğrafyada çok sayıda nadide eser bırakan Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk 6 minareli camisi olma özelliğini taşıyan ve Ayasofya'ya komşu olan Sultanahmet Camisi, 407 yıl önce ibadete açıldı.

1 ay önce TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü, üniversite sınavlarına giren öğrencilere ikramlarda bulunarak ücretsiz emanet alımı hizmeti sundu.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Arafat'ta Arefe günü öğle ve ikindi namazlarının birleştirilerek (cem-i takdim) kılındığı ve hutbe irad edildiği Nemire Mescidi'nde hazırlıklar sürüyor.

1 ay önce Hac ve Umre

Nemire Mescidinin önemi nedir? Nemire ne demektir? Nemire Mescidine verilen isimler nelerdir? Nemire Mescidi nerededir?

1 ay önce #KEŞFET

Kâbe-i Muazzama'nın köşelerinin anlamı, Kâbe Örtüsüne verilen isim, Kâbe Örtüsünde neler yazmaktadır?

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Hac farizasını yerine getirmek üzere Ankara'dan mübarek beldelere gelen öğretmen Seçil Koçak Kaya (40), Mekke'de Kur'an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşadı.

1 ay önce DİYANET HABER

Müminlerin dünyasında müstesna bir yeri olan hac yolculuğunu, yazar Abdulbaki İşcan’la, hac yolculuğuna çıkacak mümin gönüllere bir yol arkadaşı olması niyetiyle kaleme aldığı, “Yolu Güzel Yürümek” kitabını konuştuk.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 81 il ve Lefkoşa'da düzenlenen ve 2 milyon 19 bin 709 adayın başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testleri (AYT) tamamlandı.