1 ay önce GÜNDEM

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, aralarında fıstık ve zeytin bahçelerinin de bulunduğu arazide çıkan yangına müdahale ediliyor.

1 ay önce DÜNYA

TCG Kınalıada Korveti'nin, Türk-Japon diplomatik ilişkilerinin 100. yılı ve Ertuğrul Fırkateyni'nin seyrinin 134. yılı dolayısıyla ziyaret ettiği Japonya'nın Kuşimoto ilçesinde fırkateyn şehitleri için kara töreni düzenlendi.

1 ay önce GÜNDEM

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan çocuk yaralandı.

1 ay önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Kur’an-ı Kerim ve dini bilgilerin öğretildiği yaz Kur'an kurslarının, çocuklar için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı tarafından düzenlenen “Büyük Hac Sempozyumu”na katıldı.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024-2025 yılı umre turlarının fiyatları belli oldu. Kayıtlar e-devletten yapılabilecek.

1 ay önce Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Tosya İlçe Müftülüğü Hafız Recep Efendi Yatılı Kız Kur’an Kursu törenle açıldı.

1 ay önce Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden ve İl Müftü yardımcıları, kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfına vererek kurban organizasyonuna destek oldu.

1 ay önce Denizli Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Denizli Arama ve Kurtarma Ekibi, öğretmenlerden oluşan gruba "Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimi" verildi.

1 ay önce Artvin Müftülüğü

Artvin İl Müftülüğü ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde "Kültür Şenliği" düzenlendi.