1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Hacılarımızın büyük bir memnuniyet içinde evlerine dönmeleri için seferberlik halindeyiz." dedi.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) 2024 yılı vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Kurban Bayramı'nda Etiyopya'da görev yapacak personele eğitim verildi.

1 ay önce GÜNDEM

Kastamonu'nun Araç ilçesinde çıkan yangında 10 ev yandı.

1 ay önce TDV

Kurban Bayramı yardımları ve vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Sudan'da bulunan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliğini ziyaret etti.

1 ay önce GÜNDEM

Batı bölgelerinde kuvvetli rüzgar bekleniyor.

1 ay önce Muğla Müftülüğü

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Umre Ödüllü Bilgi Yarışmasında üniversite öğrencileri kategorisinde Muğla 1.si olan Öznur Dalda’yı makamında kabul etti.

1 ay önce Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğünce "Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışma"ları düzenlendi.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans başvurularının başladığını bildirdi.

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Arafat'a çıkmaya hazırlanan hacı adaylarına çağrıda bulunarak görevlilerin tüm talimatlarına uyması uyarısında bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Kurban Bayramı tatili öncesi ve tatil boyunca, kara yollarındaki trafik tedbirleri kapsamında emniyet ve jandarmadan 66 bin 92 personel görev yapacak.