1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Sayılı günlerde (eyyam-ı teşrikte telbiye ve tekbir getirerek) Allah’ı anın." (Bakara, 2/203)

1 ay önce Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde "Kültür Şenliği" düzenlendi.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail’in 7 Ekim 2023’ten beri şiddetli saldırılar düzenlediği, sınır kapılarının kapalı olması nedeniyle ciddi gıda, su, ilaç ve yakıt kıtlığı altında son derece zor şartların yaşandığı Gazze’de, açlıktan hayatını kaybedenlerin sayısı 40'a çıktı.

1 ay önce Filistin

İşgalci İsrail'in engellemelerine ve çıkardığı zorluklara rağmen yaklaşık 30 bin Filistinli ve yabancı Müslüman cuma namazını Mescid-i Aksa'da eda etti.

1 ay önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde mübarek topraklara ulaşan on binlerce hacı adayı, hacı olmak için Arafat Vakfesini bekliyor.

1 ay önce Düzce Müftülüğü

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım 2022'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alarak yıkılan cami, devlet-vatandaş işbirliğiyle tekrar yapılarak ibadete açıldı.

1 ay önce TDV

Vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında Uganda'da bulunan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) heyeti, Kampala Büyükelçiliğini ziyaret etti.

1 ay önce GÜNDEM

Aydın Valisi Yakup Canbolat, Didim ilçesindeki çıkan makilik yangınına müdahale eden Türk Hava Kurumu'na ait bir uçağın Bafa Gölü'ne düştüğünü söyledi.

1 ay önce DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca, “İlçe Müftülüğü, Şube Müdürlüğü, Vaizlik ve Din Hizmetleri Uzmanlığı Tercih Sonuçları ile İlgili Duyuru yapıldı.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne son 10 günde düzenlediği saldırılarda 716 Filistinli hayatını kaybetti.