1 ay önce GÜNDEM

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde tarım arazisinde ve ormanlık alanda etkili olan yangın nedeniyle boğaz trafiğinin tek yönlü askıya alındığı bildirildi.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Zimbabve'de ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere vekalet yoluyla kurban kesimine başladı.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) Sudan'da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere vekalet yoluyla kurban kesimi ve kurban eti dağıtımı devam ediyor.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kurban Bayramı'nda Afganistan'daki binlerce ihtiyaç sahibi aileye yönelik kurban eti dağıtıyor.

1 ay önce DÜNYA

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Bosna Hersek'teki ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttı.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Adıyaman'da hayırseverlerin bağışladığı 140 kurbanı keserek etlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Hac ibadetini yerine getirmek için mübarek beldelere gelen hacı adaylarına sağlık hizmeti sunan Türk doktor ve hemşireler, yaşadıkları manevi ve mesleki deneyimlerini Diyanet Haber’e anlattı.

1 ay önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ataşehir İlçe Müftülüğü ve TDV Ataşehir Şubesi Ataşehir’de vekaletle kurban kesim ve dağıtımını gerçekleştirdi.

1 ay önce #KEŞFET

Ziyaret tavafının hemen ardından veda tavafı yapmak caiz midir? Adetli bir hanımın “veda tavafı” yapamaması durumunda ceza gerekir mi?

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), hayırseverlerin bağışladığı 3 bin 500 hisse kurban etini, Etiyopya'nın bir dönem Osmanlı hakimiyetinde bulunan şehri Harar'da ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.