1 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Uşak'taki orman yangınının kontrol altına alındığını açıkladı.

1 ay önce Bir Ayet

Mümin, gerçeği bilir ve bilgisinin gereğini yapar. Çünkü bilmek sorumluluk gerektirir. Bilen kişi, bilmeyenden üstündür.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığınca verilen "En Disiplinli Hac Organizasyonu" ödülünün alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Bir kimseye bir nimet verilir de onu (hayırla yâd ederek) dile getirirse, onun şükrünü yerine getirmiş olur. Eğer onu (kimseye söylemeyerek) gizlerse ona nankörlük etmiş olur." (Ebû Dâvûd, Edeb, 11)

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Endonezya'da vekalet yoluyla hayırseverlerin verdikleri kurbanlıkların dağıtımını fakir olan bazı bölgelerde coğrafi şartlar nedeniyle motosikletlerle yapmayı tercih ediyor.

1 ay önce TDV

Sudan'da kısıtlı imkanlarla yaşam mücadelesi veren ailelerin çocukları, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından dağıtılan balon ve şekerlerle mutlu oldu.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı, Irak'ın Kerkük kentinde ihtiyaç sahibi bin 500 aileye kurban eti dağıttı.

1 ay önce TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" kapsamında Orta Afrika Cumhuriyeti'nde kesilen büyükbaş kurbanlıklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

1 ay önce DÜNYA

Fransa'da Tarn-et-Garonne vilayetine bağlı Montauban kentinde yapımı devam eden caminin duvarına gamalı haçlar çizildiği belirtildi.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, “En Disiplinli Hac Organizasyonu” kategorisinde Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığına birincilik ödülünü verdi.