1 ay önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bu yıl 747 bin 52 hisse kurban ile Diyanet tarihinin en yüksek rakamına ulaşıldığını belirtti.

1 ay önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), hayırseverlerin bağışlarıyla Doğu Afrika ülkesi Burundi'de açtığı kuyular, çok sayıda insanın temiz içme suyuna kavuşmasını sağlıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yetiştirilen, lezzeti, aroması ve rengiyle yurt içi ve yurt dışı pazarında ilgi gören şeftalinin hasadına başlandı.

1 ay önce YAŞAM

Bir dönem Osmanlı İmparatorluğu'nun hakimiyetinde kalan Etiyopya'nın turizm ve tarım kenti Harar, lezzetli kahveleri, evcil hayvanlar gibi beslenen sırtlanları ve dargınların barıştırıldığı asırlık dar sokaklarıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

1 ay önce GÜNDEM

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde ormana sıçrayan anız yangınıyla mücadele tedbirleri kapsamında 18 Haziran'da girişlerin durdurulduğu, dün bir bölümüne izin verilen Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'nın tamamen ziyarete açıldığı bildirildi.

1 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Uşak'taki orman yangınının kontrol altına alındığını açıkladı.

1 ay önce Bir Ayet

Mümin, gerçeği bilir ve bilgisinin gereğini yapar. Çünkü bilmek sorumluluk gerektirir. Bilen kişi, bilmeyenden üstündür.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığınca verilen "En Disiplinli Hac Organizasyonu" ödülünün alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Bir kimseye bir nimet verilir de onu (hayırla yâd ederek) dile getirirse, onun şükrünü yerine getirmiş olur. Eğer onu (kimseye söylemeyerek) gizlerse ona nankörlük etmiş olur." (Ebû Dâvûd, Edeb, 11)