1 hafta önce GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşların sosyal hizmetler ile yardımlara hızlı ve doğru ulaşabilmesi için "Hizmetler Başvuru Rehberi" hazırladı.

1 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 hafta önce DİTİB

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinin Alpirsbach beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği‘ne (DİTİB) bağlı Fatih Camii, dualarla açıldı.

1 hafta önce DİYANET HABER

Konya'da kasetten dinleyerek Kur'an-ı Kerim'i ezberleyen doğuştan görme engelli Vesim Taşbaş ile Ali Özdemir, bildiklerini unutmamak için sürekli tekrar yapıyor.

1 hafta önce GÜNDEM

İstanbul'da üniversite öğrencisi Nezaket Akbulut'un okulu tarafından staj için yönlendirildiği koleje başörtüsü nedeniyle alınmadığı iddiasına ilişkin yargılanan kolej yetkilisi, "kamu görevinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanmak suretiyle eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi" suçundan 3 yıl 4 ay hapisle cezalandırıldı.

1 hafta önce GÜNDEM

Dr. Hasan Hacıosman, hijyen eksikliği olan havuzlardan Hepatit A virüsünün bulaştığını bildirerek, temizliğe dikkat edilmesi uyarısında bulundu.

1 hafta önce Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü tarafından "Gençliğe Değer Yaz Tatili Kampı" programı düzenlendi.

1 hafta önce Aydın Müftülüğü

Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, "Geçmişten aldığımız ilhamla geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştirme gayretindeyiz." dedi.

1 hafta önce Adana Müftülüğü

Adana'da izci lideri din görevlileri İl Müftüsü Mehmet Taşcı'yı ziyaret etti.

1 hafta önce Malatya Müftülüğü

Malatya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Kudüs Bilinci Eğitim Programı" düzenlendi.