5 gün önce Sivas Müftülüğü

Sivas İl Müftülüğünün ev sahipliğinde "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz" projesi kapsamında çocuk şenliği düzenlendi.

5 gün önce GÜNDEM

Beslenme uzmanları, aşurenin içeriğindeki baklagiller, tam tahıllar, sert kabuklu yemişler ve meyveler sayesinde birçok kronik hastalığa karşı koruma sağladığını, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve "kalp dostu" olduğunu belirtiyor.

5 gün önce GÜNDEM

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda 18 saat süren görüşmelerinde ilk 3 madde kabul edildi. Komisyonda, görüşmelere 22 Temmuz Pazartesi günü devam edilecek.

5 gün önce Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, Develi İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

5 gün önce EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, emeklilere indirimli bilet uygulamasının büyük ilgi gördüğünü belirterek, 353 binden fazla emeklinin demir yolu, şehirlerarası otobüsler ve hava yolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandığını bildirdi.

5 gün önce KÜLTÜR - SANAT

Vakıflar Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 100. yılına özel hazırlanan "Vakıf Zaman Olur Ki" sergisi, Üsküdar Mimar Sinan Galerisi'nde ziyaretçilerle buluştu.

5 gün önce Filistin

Katil İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, sabah saatlerinde İsrail polisi eşliğinde işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

5 gün önce DİYANET eKİTAP

Bu kitapta sizlere kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ve Peygamberimizin hayatında örnek gösterilen bu ahlakî özellikleri tanıtmaya gayret edeceğiz.

5 gün önce Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında "Aşure Günü" etkinlikleri düzenlendi.

5 gün önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (2024-YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sözel alanda Türkiye 30'uncusu olan Ebrar Ciğer, İslami ilimler alanında eğitim almak istediğini söyledi.