5 gün önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı, son 24 saatte 54 artarak 38 bin 848'e yükseldi.

5 gün önce GÜNDEM

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tarım arazisinden ormana sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

5 gün önce DİYANET HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan İslami değerlere saldırıp, Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan kişinin Adana'da gözaltına alındığını belirtti.

5 gün önce DİYANET eKİTAP

Elinizdeki kitap, çocuk yaratılışımızdaki güzellikleri ortaya çıkarmak yükümlülüğü ile hazırlandı. Hacmi küçük olsa da bilgi, duygu ve davranış dünyanıza anlamlı bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.

5 gün önce GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Bakanlığımızla birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Sağlık, Hazine ve Maliye bakanlıkları yetkililerinden oluşan bir çalışma grubu oluşturuyoruz." dedi.

5 gün önce DÜNYA

Irak'ın Musul kentine bağlı Telafer ilçesi yakınlarında bulunan, terör örgütü DEAŞ'ın bölgede kontrolü elinde bulundurduğu 2014-2017 yılları arasında öldürülen ve tamamının Telaferli Türkmenlerden oldukları tahmin edilen toplu mezardan ceset kalıntılarını çıkarma çalışmaları başlatıldı.

5 gün önce DÜNYA

Kıbrıs'ta Türklere yönelik Kanlı Noel saldırıları sırasında Türk Alayı'nda doktor olarak görev yapan Binbaşı Nihat İlhan'ın eşi ve üç çocuğunun öldürüldüğü ev, tarihe ışık tutmak amacıyla 58 yıldır Barbarlık Müzesi olarak hizmet veriyor.

5 gün önce Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü koordinesinde yapılacak olan Küme Evleri Camii'nin temeli atıldı.

5 gün önce DİYANET eKİTAP

“Hayvan Masalları” adlı eserde aslan, tilki, gelincik gibi çeşitli hayvanların başından geçen olaylar birbirinden güzel resimlerle hikâye edilmektedir.

5 gün önce Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü koordinesinde TDV gönüllülerince Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Şeker Hoca İle Kalplere Yolculuk" temalı etkinlik düzenlendi.