4 gün önce Bir Ayet

Allah’ın davetine uyan ve O’nun rızasına uygun yaşayanlar ahirette güvende olurlar. Bize düşen, hesabını verebileceğimiz ameller işlemektir. Mümin hesabını verebileceği bir hayat yaşamalıdır.

4 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Ey iman edenler! Hepiniz topluca barış ve güvenliğe (İslam’a) girin. Şeytanın adımlarını izlemeyin. Çünkü o, size apaçık bir düşmandır." (Bakara, 2/208)

4 gün önce YAŞAM

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında çıkan orman yangını ile Foça ilçesindeki orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

5 gün önce GÜNDEM

Şırnak Valiliği, 4 gün boyunca etkili olacak yoğun sıcaklıklara karşı vatandaşları uyardı.

5 gün önce GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "İsrail Parlamentosunda Filistin Devleti’nin kurulmasını reddeden kararın kabulü, İsrail’in uluslararası hukuk ve anlaşmaları hiçe saydığının göstergesidir ve hükümsüzdür." denildi.

5 gün önce Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen’de yaz Kur’an kurslarında eğitim gören yaklaşık 300 öğrenci Müftülük tarafından düzenlenen şenlikte doyasıyla eğlendi.

5 gün önce Sakarya Müftülüğü

Sakarya Erenler İlçesi Bilge Hafız Kur’an Kursu ve Şehit Bülent Yurtseven İmam Hatip Ortaokulu hafızlık proje okulunda hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler için icazet programı gerçekleştirildi.

5 gün önce DİYANET eKİTAP

Masalların açtığı kapıdan girdiğinizde karşılaştığınız konuşan tavşanlar, mutlu olan balıklar, hinlik yapan tilkiler, olağanüstü daha birçok şey hayatımızda karşılaştığımız gerçekleri de etkiliyor. Tavşi ve Dostları kitabı da bize bu duyguları yaşatan kitaplardan biri.

5 gün önce DİYANET eKİTAP

Elinizdeki bu kitap, kutsal kitabımız Kur’an’da bizim için yaratılan şeylerin ipuçlarını taşıyor. Her satırını, her ayetini, her suresini büyük bir heyecanla ve merakla okuyacağımız Kitabımızda bizim için neler var, onlar anlatılıyor.

5 gün önce DİYANET eKİTAP

Bu kitabımız diğer kitaplarımızdan farklı olarak sözlük formatında yazıldı. Günlük hayatta en sık karşılaşacağınız, Kur’an-ı Kerim’le ilgili terimleri bir araya getirdik. Her terimle ilgili mutlaka bir ayeti kerimeye ya da hadisi şerife yer verdik. Açıklamaları, siz keyifle okuyun diye mümkün olduğunca eğlenceli hale getirdik.