Merhaba Sevgili Çocuklar,

Okumayı ilk öğrendiğiniz zamanki o büyük heyecanı düşünün. Kainatın en büyük kitabını okumaya başlarken de aynı heyecanı hissederiz, değil mi? Acaba neler söylüyor Rabbimiz bize burada, deriz. Neler anlatıyor bize? Nelere karşı uyarıyor, nelerden sığınmamız gerekiyor, diye düşünürüz. Bir güzellikle karşılaştığımızda sevincimizin nasıl kat kat büyüyeceğini, Rabbimizin bizim için hangi güzellikleri yaratıp bize sevinç hissini verdiğini hatırlarız. Bazen de üzülür, dertleniriz. Zorluklarla karşılaşırız. Peki o zaman Rabbimiz ne yapmamızı tavsiye eder, bunları nereden öğreniriz? O sıkıntılardan, zorluklardan nasıl kurtulacağımızı anlatmaz mı Kur’an’ınımız? Elbette ki Kur’an’da bunlar da anlatılır. Bir minik karıncadan gezegenlere kadar her şeyin anlatıldığı Kur’an, bize kainatı ve insan oluşumuzu anlatır.

İşte elinizdeki bu kitap, kutsal kitabımız Kur’an’da bizim için yaratılan şeylerin ipuçlarını taşıyor. Her satırını, her ayetini, her suresini büyük bir heyecanla ve merakla okuyacağımız Kitabımızda bizim için neler var, onlar anlatılıyor.

Her cümlesi Rabbimizi ve bize verdiği güzellikleri anlatmayı hedefleyen bu kitap sizler için yazıldı. Keyifli okumalar diliyoruz...

Kuran I Kerimdeki Sureleri Taniyalim Epub3