1 ay önce Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğüne bağlı Asri Mezarlık Camii Yaz Kur’an Kursu öğrenciler için "Aşure Günü" programı düzenlendi.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi Oturumları 20-21 Temmuz'da yapılacak.

1 ay önce Niğde Müftülüğü

Niğde Çiftlik ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen cami şenlikleri yoğun katılımla başladı.

1 ay önce Isparta Müftülüğü

Isparta Aslanbaba Türbesi’nde aşure kazanları birlik ve beraberlik için kaynadı.

1 ay önce Kayseri Müftülüğü

TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından, "15 Temmuz ve Aşure Günü" programı gerçekleştirildi.

1 ay önce YAŞAM

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında çıkan orman yangınına karadan müdahale ediliyor. Ekiplerin müdahalesiyle alevlerin yerleşim yerlerine tehdidi önlendi. Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

1 ay önce EKONOMİ

En düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

1 ay önce GÜNDEM

Türk Hava Yolları (THY), bilgi sistemlerindeki arıza nedeniyle biletleme ve rezervasyon sistemlerinde meydana gelen sorunun giderilmesi için çalışma yapıldığını bildirdi.

1 ay önce Bir Ayet

Allah’ın davetine uyan ve O’nun rızasına uygun yaşayanlar ahirette güvende olurlar. Bize düşen, hesabını verebileceğimiz ameller işlemektir. Mümin hesabını verebileceği bir hayat yaşamalıdır.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Ey iman edenler! Hepiniz topluca barış ve güvenliğe (İslam’a) girin. Şeytanın adımlarını izlemeyin. Çünkü o, size apaçık bir düşmandır." (Bakara, 2/208)