4 gün önce DÜNYA

Batı Trakya'da, kuraklık nedeniyle yağmur duasına çıkıldı.

4 gün önce İHTİDA HABERLERİ

Belçika vatandaşı Karbowiak Lea, Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğünde düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman oldu.

4 gün önce DİYANET HABER

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyonu tamamlanan Sultan 3. Selim ve 3. Mustafa Türbesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

4 gün önce ALİ ERBAŞ

Yurt genelindeki camilerde Cuma namazı sonrası muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıtıldı.

4 gün önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bulunan Akçakocabey Hafızlık Kız Kur’an Kursu ve Akçakoca Merkez Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

4 gün önce DİYANET eKİTAP

Elinizdeki bu seri, dinî değerlerimizi konu alan on kitaptan oluşuyor. Her kitap merakla okuyacağınız; günümüzden ve İslam Tarihinden öykülerle dolu.

4 gün önce DİYANET HABER

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında gençlerle bir araya geldi.

4 gün önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

4 gün önce DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı "2024 Yılı İsteğe Bağlı Nakil Talebinde Bulunacak Kadrolu Kur’an Kursu Öğreticilerinin Başvuru, Tercih ve Yerleştirme İşlemleri"ne dair duyuru yaptı.

4 gün önce DÜNYA

Dünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.