4 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Nerede olursan ol, Allah’a karşı gelmekten sakın. Bir kötülüğün arkasından hemen iyilik yap ki onu yok etsin..." (Tirmizî, Birr, 55)

4 gün önce DEPREM

Marmara Denizi'nde saat 22.26'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

4 gün önce DİYANET HABER

Hadislerin sahih (gerçek) olup olmadığını yapay zeka desteği ile tespit eden "hadis veri tabanı", akademisyenler ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

4 gün önce Manisa Müftülüğü

İzmir'deki orman yangınında şehit olan Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş, memleketi Manisa'da son yoluculuğuna uğurlandı.

4 gün önce Filistin

Uluslararası Adalet Divanı (UAD), işgal altındaki Filistin topraklarının parçalanmış ayrı bölgeler değil, tek bir bölgesel birim olduğunu ortaya koyarak, İsrail'in Gazze, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da işgalci olduğunu tespit etti.

4 gün önce GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Filistin topraklarındaki mevcudiyetini bir an önce sona erdirmesi ve yol açtığı zararı tazmin etmesi gerektiğini bildirdi.

4 gün önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde tespit edilen 15 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

4 gün önce ALİ ERBAŞ

Düzce Akçakoca Merkez Camii'nde hutbe irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Tesettür her şeyden önce Allah’ın bir emridir, kişisel bir tercih değildir. Tesettür müminin süsüdür, fıtri bir gerekliliktir." dedi.

4 gün önce Hatay Müftülüğü

Hatay'ın Altınözü ilçesinde, 6 Şubat 2023'teki depremlerde hasar gören Nezahat Çeçen Camii, onarımın ardından ibadete açıldı.

4 gün önce DİYANET HABER

Gümüşhane-Trabzon sınırında yer alan bin 800 rakımlı Kadırga Yaylası'ndaki 563 yıllık üstü açık camide, yüzyıllardır çimenlerin üzerine serilen seccadelerde ibadet ediliyor.