4 gün önce GÜNDEM

Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, 20 derecenin üzerindeki her bir derecelik sıcaklık artışının 65 yaş üstü bireylerde kalp krizi riskini yüzde 2 yükselttiğini söyledi.

4 gün önce GÜNDEM

Gaziantep'te işçileri taşıyan 2 minibüsle tırın karıştığı kazada 1'i ağır, 21 kişi yaralandı.

4 gün önce DİYANET eKİTAP

Riyâzü’s-Sâlihîn, yüzyıllardır kütüphanelerimizin vazgeçilmez eserleri arasında yer alan Hadis klâsiklerinden biridir. Tam adı Riyâzü’s-Sâlihîn min Hadîsi Seyyidi’l-Mürselîn’dir.

4 gün önce Bir Ayet

Rabbimiz hikmet sahibidir. Bizim şer sandıklarımız hayır, hayır sandıklarımız şer olabilir. Allah’ın rızası, sahip olduğumuz maddî şeylerden daha değerlidir.

4 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Kulun Rabbine en yakın olduğu (an) secde hâlidir. Öyleyse (secdede iken) çokça dua ediniz." (Müslim, Salât, 215)

4 gün önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da genç gönüllüler ile Uygur Türk’ü yetim çocuklar İngilizce etkinliğinde Zeytinburnu Sahil Park’ta bir araya geldi.

4 gün önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 1 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyinde ise 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

4 gün önce ALİ ERBAŞ

Türkiye’nin 11 farklı ilinden 500 gencin ağırlandığı “2024 Yazımda Kardeşlik Var” temalı yaz kampı kapanış programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, " İstikbalimiz gençlerle daha güzel olacak" dedi.

4 gün önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı, son 24 saatte 64 artarak 38 bin 983'e yükseldi.

4 gün önce KÜLTÜR - SANAT

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu yıl İngiltere, İtalya ve ABD'den iadesi sağlanan 19 eserin Türkiye'nin kültürel hazinesine yeniden kazandırıldığını bildirdi.