2 gün önce GÜNDEM

Gaziantep'te işçileri taşıyan 2 minibüsle tırın karıştığı kazada 1'i ağır, 21 kişi yaralandı.

2 gün önce DİYANET eKİTAP

Riyâzü’s-Sâlihîn, yüzyıllardır kütüphanelerimizin vazgeçilmez eserleri arasında yer alan Hadis klâsiklerinden biridir. Tam adı Riyâzü’s-Sâlihîn min Hadîsi Seyyidi’l-Mürselîn’dir.

2 gün önce Bir Ayet

Rabbimiz hikmet sahibidir. Bizim şer sandıklarımız hayır, hayır sandıklarımız şer olabilir. Allah’ın rızası, sahip olduğumuz maddî şeylerden daha değerlidir.

3 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Kulun Rabbine en yakın olduğu (an) secde hâlidir. Öyleyse (secdede iken) çokça dua ediniz." (Müslim, Salât, 215)

3 gün önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da genç gönüllüler ile Uygur Türk’ü yetim çocuklar İngilizce etkinliğinde Zeytinburnu Sahil Park’ta bir araya geldi.

3 gün önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 1 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyinde ise 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 gün önce ALİ ERBAŞ

Türkiye’nin 11 farklı ilinden 500 gencin ağırlandığı “2024 Yazımda Kardeşlik Var” temalı yaz kampı kapanış programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, " İstikbalimiz gençlerle daha güzel olacak" dedi.

3 gün önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı, son 24 saatte 64 artarak 38 bin 983'e yükseldi.

3 gün önce KÜLTÜR - SANAT

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu yıl İngiltere, İtalya ve ABD'den iadesi sağlanan 19 eserin Türkiye'nin kültürel hazinesine yeniden kazandırıldığını bildirdi.

3 gün önce GÜNDEM

Uzmanlar, öğle saatlerinde, özellikle yaşlıların, çocukların, gebelerin ve kronik hastalığı olanların dışarı çıkmamalarını ve su tüketimine odaklanılmasını, hafif ve sulu yiyecekler tercih edilmesini tavsiye ediyor.