2 gün önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaşanabilecek yangınların erken haber alınması için ormanların, 14 İnsansız Hava Aracı (İHA) ve 184 kuledeki 368 kamerayla 7 gün 24 saat izlendiğini bildirdi.

2 gün önce EKONOMİ

Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, baharat sektörünün yılın ilk yarısındaki ihracatının 113 milyon dolara ulaştığını belirtti.

2 gün önce GÜNDEM

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde makilik alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

2 gün önce EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı temmuz dönemi zam farklarının 26 Temmuz'da ödeneceğini bildirdi.

2 gün önce Kayseri Müftülüğü

Kayseri Valiliği'nin Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında Hacılar Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile tamamlanan Hacılar ERVA Spor Okulu, düzenlenen tören ile açıldı.

2 gün önce Şanlıurfa Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" programı renkli görüntülerle geçti.

2 gün önce DÜNYA

Bosna Hersek'in güneyinde bulunan ve Neretva Nehri'nin "Osmanlı gerdanlığı" olarak bilinen Mostar Köprüsü'nün yeniden yapılmasının üzerinden 20 yıl geçti.

2 gün önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce hizmet süresini tamamlayarak emekli olanlar ile atama ve nakil dolayısıyla görev yeri değişen personele plaket takdim edildi.

2 gün önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü tarafından yatılı yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik bir çok etkinlik düzenlendi.

2 gün önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?