1 gün önce #KEŞFET

Hamâmîzâde İsmâil Dede Efendi kimdir? Hamâmîzâde İsmâil Dede nasıl bilinirdi? Hamâmîzâde İsmâil Dede nerede vefat etmiştir?

1 gün önce DİYANET eKİTAP

Okul öncesi 4 + yaş için hazırlanan sette iki sincabın başından geçen olaylar ele alınıyor. Şiirsel bir dille yazılmış olan hikâyelerde “hasta ziyareti, yardımlaşmak, affetmek, selam vermek ve arkadaşlık” konuları işleniyor. Hem çıkartma hem de yaş grubunun özelliklerine uygun birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı çalışma özel kesimli olup çanta şeklindedir.

1 gün önce DİYANET eKİTAP

Okul öncesi 4+ yaş için hazırlanan sette iki sincabın başından geçen olaylar ele alınıyor. Şiirsel bir dille yazılmış olan hikâyelerde “hasta ziyareti, yardımlaşmak, affetmek, selam vermek ve arkadaşlık” konuları işleniyor. Hem çıkartma hem de yaş grubunun özelliklerine uygun birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı çalışma özel kesimli olup çanta şeklindedir.

1 gün önce DÜNYA

AFAD öncülüğünde hazırlanan 2 bin 408 tonluk insani yardım malzemesini Sudan'a gönderen Türkiye, insani yardımların gayrisafi milli hasılaya oranı itibarıyla dünyanın en cömert ülkelerinden biri olmayı sürdürüyor.

1 gün önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Tulkerim kentindeki mülteci kampına düzenlediği baskında açılan ateş sonucu 2 Filistinli genç yaralandı.

1 gün önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 gün önce Bir Ayet

Rabbimiz, kötülük yapmamızı ve kötülüğü telkin eden şeytana uymamızı istemez. Allah’ın gösterdiği şekilde yaşamayanlar, şeytanı kendilerine rehber edinmiş olurlar.

1 gün önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğünce Tashih-i Huruf Kursunu başarı ile bitiren 47 kursiyer için belge takdim töreni düzenlendi.

1 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakının ve doğrularla beraber olun." (Tevbe, 9/119)

2 gün önce DEPREM

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde saat 17.39'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.