1 ay önce İstanbul Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), hayırseverlerin destek verdiği "Bir Damla Hayat" projesiyle Afrika’da su kuyusu açmaya devam ediyor.

1 ay önce DİYANET HABER

İslam dünyasının önde gelen düşünürlerinden Faslı filozof ve düşünür Prof. Dr. Taha Abdurrahman, "Siyer Felsefesi: Ahlaki Temellendirme" kitabını anlattı.

1 ay önce DÜNYA

Fas Sağlık Bakanlığı, sıcak hava nedeniyle 21 hasta ve yaşlının hayatını kaybettiğini belirtti.

1 ay önce GÜNDEM

Sağlık Bakanlığı, hipertansiyon ve kalp-damar hastalarına, aşırı sıcak havalarda mecbur kalmadıkça 10.00-16.00 saatlerinde dışarıya çıkılmaması uyarısında bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Prof. Dr. Aydın Türkmen, "Hatalı beslenme, hareketsizlik, obezite gibi nedenlerle sonradan edinilmiş şeker hastalığı, bir diğer ifadeyle tip-2 diyabet hastalarının yaklaşık yüzde 70'i, aynı zamanda yüksek tansiyon hastası." dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

1 ay önce İHTİDA HABERLERİ

Alman vatandaşı Michelle Chiara Lutz, Çanakkale Bayramiç İlçe Müftülüğünde düzenlenen "İhtida Merasimi" ile Müslüman oldu.

1 ay önce Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere "Trafik Eğitimi" verildi.

1 ay önce DİYANET HABER

İstanbul'da cami imamını okla vurarak yaralayan şüpheli tutuklandı.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı, son 24 saatte 30 artarak 39 bin 175'e çıktı.