1 ay önce Filistin

Gazze Şeridi'nde 1 milyon 300 bini aşkın Filistinlinin, Gazze içinde çeşitli bölgelere zorunlu göç ettiği, bu göçlerden çoğunun kuzeyden güneye gerçekleştiği bildirildi.

1 ay önce DÜNYA

İşgalci İsrail, Lübnan’ın güneyinde yer alan Kefr Şuba bölgesine saldırı düzenledi. Saldırı sonucu bölgeden dumanlar yükseldi.

1 ay önce DİYANET HABER

Arap dünyasının önde gelen düşünürlerinden Faslı filozof Prof. Dr. Taha Abdurrahman, "Baktığımızda bütün dünya aslında bir Gazze'dir. Aynı şekilde bir tefekküre ihtiyaç duymaktadır. Mutlak kötülük dünyayı abluka altına almış bulunmaktadır." dedi.

1 ay önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 ay önce GÜNDEM
1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “En çok ihtiyaç duyacağımız şey yüce bir ideal, adanmışlık ruhu ve bitmeyen bir heyecandır. Bu manada yüce dinimiz İslam’a ve insanlığa hizmet etmek en büyük idealimiz.” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Avcılar'da kontrolden çıkan İETT otobüsü 3 araca çarptı, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

1 ay önce İnfografik

Emevi Halifesi Ömer B. Abdülazîz'in hayatı, Ömer B. Abdülazîz'in halifelik döneminde yaptığı yenilikler

1 ay önce Bir Ayet

Rabbimiz tek yaratan, yaşatan ve takdir ettiği süre sona erince canlıların hayatına son verendir. Allah’tan başkasına ilahlık vasfı yüklenmez.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer (gerçekten) iman etmiş kimseler iseniz üstün olan sizlersiniz." (Âl-i İmrân, 3/139)