1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, dünyada bir ilk olan "Asr-ı Saadet Radyo Tiyatrosu"nun başladığını duyurdu.

1 ay önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Asos, Hakurk ve Gara'da 11, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 5 olmak üzere 16 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Deyr Belah kentinde bulunan yerinden edilmiş kişilerin sığındığı Hadice Okulundaki sahra hastanesini bombalaması sonucu 31 Filistinli şehit oldu, onlarca kişi yaralandı.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 2024-Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/2) yapıldı.

1 ay önce GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, "Bölge ekonomisini canlandırmaya katkı sağlayan Turistik Diyarbakır Ekspresiyle, güzergah boyunca buralardaki tarihi ve kültürel değerler ile doğa harikası manzaraları görme imkanı sunuldu." ifadesini kullandı.

1 ay önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğünde Dış İlişkiler Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Nozoğlu (60) vefat etti.

1 ay önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 ay önce Bir Ayet

Rabbimizin bizleri yaratmasının bir amacı vardır. Bu amaç, iyilerin ve kötülerin açığa çıkarılması ve ahirette herkese ameline göre karşılık verilmesidir. Allah’ın yaratmasında büyük hikmetler vardır.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Bir insan, Müslüman din kardeşine ‘ey kâfir’ diye hitap ettiği zaman, ikisinden biri bu sözü üzerine almış olur. Şayet söylediği gibi ise küfür onda kalır, değilse söyleyene döner." (Buhârî, Edeb, 73)

1 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah Rize şehir merkezinde muhteşem bir cami inşa edelim istiyoruz." dedi.