1 ay önce Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü koordinesinde Ceyhan İlçe Müftülüğünce öğrencilere yönelik başlatılan "Yazımda Kardeşlik Var" kampı tamamlandı.

1 ay önce DİYANET eKİTAP

Bir Müslüman için Rasûlullah (s.a.s.) Efendimizin hayatını, örnek yaşayışını ve üstün ahlâkını öğrenmek ve bütün davranışlarında O’nu rehber edinmek dinî bir vecibedir. Efendimizin hayatının, kısa ve özlü bir şekilde anlatıldığı eser böyle bir görevi yerine getirmek için ideal bir kitaptır.

1 ay önce Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü rehberliğinde yaz Kur’an kursu öğrencileri arkeolojik müzeye götürüldü.

1 ay önce Çorum Müftülüğü

Çorum’da müftülük hem Kur’an’ını oku hem de sporunu yap şiarıyla yaz Kur’an kurslarında camilere gelen öğrencilere yönelik çeşitli turnuvalar düzenliyor.

1 ay önce DİYANET eKİTAP

Mekke’de doğması beklenen ahir zaman peygamberi Muhammed Aleyhisselam hakkındaki en temel bilgilere ulaşabileceğiniz bir kitap! Kaynak ve ders kitabı niteliğinde olan eser, üniteler şeklinde bölümlere ayrılmış, konulara göre alt başlıklar oluşturulmuştur.

1 ay önce GÜNDEM

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü ile yem yüklü kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 38 kişi yaralandı.

1 ay önce DİYANET eKİTAP

Din kardeşlerime ufak bir hizmette bulunmak maksadıyla Abdurraûf Münâvî’nin “el-İthâfâtü’s-seniyye bi’l-ahâdîsi’lkudsiyye” adlı eserini esas tutarak bu mevzudaki diğer mûteber eserlerden de faydalanarak vücûde getirdiğimiz bu tercümemizin başına, İslâm Dîni’nin ana kaynaklarından olan Kur’an-ı Kerim ile Ahâdîs-i Kudsiyye ve Nebeviyye arasındaki farkları gösterir bir mukaddime koymayı faydalı bulduk.

1 ay önce DÜNYA

Yemen'de çocukların yüzde 50'sinde kronik yetersiz beslenme görüldüğü belirtildi.

1 ay önce GÜNDEM

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

1 ay önce GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'e tepki olarak, "Soykırımcı Hitler'in sonu nasıl olduysa, soykırımcı (İsrail Başbakanı Binyamin) Netanyahu'nun sonu da öyle olacak." ifadesini kullandı.