1 ay önce SAĞLIK

SETBİR Başkanı İsa Coşkun, yeni peynir tebliği taslağının taklit ve tağşişi engelleyeceğini belirterek, "Bu yeni tebliğle gıda güvenliğinin sağlanmış olacağı ve haksız rekabetin önüne geçileceğini düşünmekteyiz." dedi.

1 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Temel Haklar Ajansı (FRA), kara ve deniz sınırında göçmenlere yönelik kötü muamele, istismar ve kurtarma çalışmalarının yapılmaması gibi insan hakları ihlallerinin etkili şekilde soruşturulmadığını bildirdi.

1 ay önce GÜNDEM

İzmir'in Menemen ilçesinde makilik ve otluk alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

1 ay önce EKONOMİ

Rüzgar ve güneş enerjisi Avrupa Birliği'nin (AB) elektrik üretiminde yılın ilk yarısında ilk kez fosil yakıtları geride bıraktı.

1 ay önce Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftülüğü koordinesindeki "Yaz Kur’ an Kursları Futbol Turnuvası" büyük bir heyecan ile başladı.

1 ay önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 13 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, çocukların sağlıklı gelişimini desteklemek ve onları zararlı içeriklerden korumak amacıyla Çocuk İçin Dost Uygulamalar (DUY) web sitesi ve ihbar hattını hayata geçirdiklerini bildirdi.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye'de elektrik abonesi sayısı mayısta geçen yılın aynı ayına göre yaklaşık yüzde 1,89 artarak 50 milyon 41 bin 745'e yükseldi.

1 ay önce EKONOMİ

Emek yoğun sektörlerde nitelikli eleman sorunu devam ediyor. Araştırmalara göre, işverenlerin nitelikli eleman bulmakta en çok zorlandığı sektörlerin başında imalat sanayisi geliyor.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye genelinde bu yılın ocak-haziran döneminde 312 araç muayene istasyonunda 5 milyon 402 bin 381 aracın muayenesi gerçekleştirildi.