1 ay önce İnfografik

Hz. Ali (ra)'nin hayatı,  Hz. Ali (ra) kaçıncı halifedir?  Hz. Ali (ra) kaç yıl halifelik yapmıştır?

1 ay önce GÜNDEM

İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişi, yapılacak çalışmalar nedeniyle İstanbul yönünde kapatıldı.

1 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA), Yemen'de 2024'ün başından bu yana 75 binden fazla kişinin yerinden edildiğini duyurdu.

1 ay önce DÜNYA

Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısının 148'e çıktığı bildirildi.

1 ay önce Bir Ayet

İyiliği de kötülüğü de seçen kuldur. Kulun davranışına uygun sonuçları yaratan ise Allah’tır. İyiliği seçen mükâfatını, kötülüğü seçen de cezasını görecektir. Ceza gününe iman, Rabbi razı edecek davranışlar yapmayı gerektirir.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Hamd göklerde ve yerde ne varsa hepsinin sahibi olan Allah’a mahsustur; ahirette de hamd yalnız O’na özgüdür. Hikmetle yöneten, her şeyden haberdar olan O’dur." (Sebe’, 34/1)

1 ay önce DÜNYA

ABD'deki en büyük Müslüman sivil hakları örgütü Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi (CAIR), ülkedeki Müslüman ve Filistin karşıtlığının 2024'ün ilk yarısında, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 69 arttığını bildirdi.

1 ay önce Filistin

BM, Gazze'de her hafta 800 ila 1000 arasında Hepatit vakasına rastlandığını açıkladı.

1 ay önce EĞİTİM

YTB tarafından yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışmalarını desteklemek ve sorunlarına çözüm olacak projelere katkı sunmak amacıyla farklı alanlarda ilan edilen burs programlarına başvurular başladı.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli'nin Çivril ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.