1 ay önce Konya Müftülüğü

Konya Beyşehir İlçe Müftülüğü ve TDV Beyşehir Şubesi organizesinde Doğu Türkistan ve Filistin yararına kermes açıldı.

1 ay önce DÜNYA

İngiltere'de Anglikan Kilisesi Lideri Justin Welby ve Londra Belediye Başkanı Sadık Khan, 29 Temmuz'da Southport'taki bir dans okulunda 3 çocuğun yaşamını yitirdiği bıçaklı saldırı sonrası yaşanan ırkçı ve İslamofobik şiddet olaylarını kınadı.

1 ay önce İHTİDA HABERLERİ

Bulgaristan vatandaşı Antoaneta Bıkova Adana İl Müftülüğünde düzenlenen "İhtida Merasimi" ile Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

1 ay önce Yurtdışından

T.C. Yeni Pazar Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşeliği tarafından Gazi İsa Bey Medresesi ve Ebu Hanife Din Eğitim/Kültür Merkezi ziyaret edildi.

1 ay önce DİYANET HABER

Türkiye İlahiyatlılar Derneğinin (TÜİD) düzenlediği "3. İlahiyat Yıldızları Ödülleri Kitap Okuma Yarışması" için başvurular sona erdi.

1 ay önce GÜNDEM

İzmir merkezli 4 ilde, doktorların e-imza cihazlarını çalarak yeşil ve kırmızı reçeteye tabi ilaçları temin ederek piyasaya süren şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8'i tutuklandı.

1 ay önce İnfografik

Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Gazi kimdir?

1 ay önce GÜNDEM

Kastamonu'da 1 polisi şehit eden diğerini yaralayan zanlı, etkisiz hale getirildi.

1 ay önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik birçok seminer düzenlendi.

1 ay önce DİYANET eKİTAP

“Hadislerle İslam”, Hz. Peygamberin hikmet ve rahmet dolu dünyasını keşfetmeye davet eden bir hadis külliyatıdır. Eser, Sevgili Peygamberimizin (s.a.s.) çağlar üstü örnekliğini, sade ve anlaşılır bir dille ve özgün bir tasnif metoduyla günümüz insanına ulaştırmayı amaçlayan, aynı zamanda toplumun güncel ihtiyaçlarını dikkate alarak hadislerin hadislerle yorumunu ortaya koyan, Türkiye’nin hadis alanındaki birikimini yansıtan katılımcı bir çabanın ürünüdür.