1 ay önce GÜNDEM

Uzmanlar, yaz aylarında sıcak havanın etkisiyle çoğalan bakteri ve virüslerin su ve gıda kaynaklı enfeksiyonları tetikleyerek ishal ve kusma vakalarını artırdığını belirtti.

1 ay önce Filistin

İran’da suikast sonucu şehit olan İsmail Heniyye, Katar’ın başkenti Doha’da ebediyete uğurlandı.

1 ay önce DİYANET HABER

İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için yurt genelinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

1 ay önce GÜNDEM

Sivas'ta otobüs durağında beklerken içmek istediği elektronik sigaranın patlaması sonucu yüzünde ve vücudunda yanıklar oluşan genç, tedavi altına alındı.

1 ay önce Amasya Müftülüğü

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaz Kur'an kursu öğrencileri, işgalci İsrail'in Gazze'deki saldırılarında vefat eden çocuklar başta olmak üzere tüm şehitler ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için dua etti.

1 ay önce EKONOMİ

Her geçen gün içeriği ve kalitesi gelişen e-Devlet Kapısı'nda kullanıcı sayısı, yıl sonu hedefi olan 66 milyonu 1 Ağustos itibarıyla geride bıraktı.

1 ay önce Kırşehir Müftülüğü

Kırşehir İl Müftülüğü, yetim çocuklar ve ailelerine yönelik piknik etkinliği düzenledi.

1 ay önce EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesi kapsamında farkların 7 Ağustos'ta hesaplara yatırılacağını duyurdu.

1 ay önce GÜNDEM

Ağrı'nın bereketli ovalarındaki buğday tarlalarında biçerdöverlerle hasat heyecanı yaşanıyor.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nin (ÖABT) oturumları ile 2024-KPSS İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı 4 Ağustos Pazar günü yapılacak.